Choď na obsah Choď na menu
 


Láska 2

2. 7. 2013
Žiarlim, som naštvaná, som nervózna, som zvedavá. A to všetko len preto, že mi na tebe záleží a milujem ťa!

Najhorší pocit nie je samota, ale to že človek na ktorého nedokážeš zabudnúť, zabúda na teba . .


Chcela som si dokázať, že pre mňa nič neznamenáš. Bohužiaľ, táto metóda nevyšla, a nejde mi do hlavy, prečo chcem chalana, ktorí o mňa nemá záujem, aj keď by som mohla mať veľa iných.


Neboj sa, budeš mu chýbať. On to pokazil a ty nerobíš nič zle. On spravil chybu, nebol múdry, keby bol, prišiel by nato, že načo ti povedal zbohom, ale on nebol a preto odišiel. Nezavolaj mu s tým, že ti chýba, ani len preto mu nezavolaj, aby si počula jeho hlas a hneď zložila, toto nerob. Nechýba ti on, ale to, čo bolo medzi vami dávno. Jedného dňa sa vráti, on bude ten, kto ti zavolá, aby ti povedal, že každý večer si mu chýbala. Bude sa pýtať tvojich kamarátov, či sa ešte oňho zaujímaš. A vtedy budeš ty na rade, povedz mu že: "Bola som tvoja, no ty si všetko pokazil" ..A teraz vyhľadávaj všetko, čo ťa robí šťastnou, aby vidiel, že si šťastná aj bez neho. Nedokazuj mu nič, nepíš mu, nerozprávaj sa s ním..Len sa na neho usmievaj, a pripomeň mu to, že opustil dievča, ako si ty!


Neviem kedy budem taká ako kedysi. Dievča, ktoré sa stále usmieva, ktoré každého má rado, ktoré je ku každému milé, zlaté, ..Možno keď raz navždy odídeš z mojho života, nájdem znova samú seba.

Malo chlapov vie,že jedným prstom pohladiť dievčatu tvár je viac, ako chytiť ju za zadok. Že keď sa jej hlboko pozrieš do očí vieš ju viac spoznať, ako ked jej budeš pozerať do výstrihu. Že keď sa s ňou rozprávaš vieš o nej zistiť viac ako keď sa za ňou obzrieš. Že so záujmom, tým že sa s nou budeš rozprávať, budeš k nej milý, pozorný, si ju získaš skôr ako s drahým autom, peniazmi. Že vernosť začína tam, že sa neobzrieš za iným dievčaťom. Že jedným slovom sa môže dostať do jej srdca skôr, ako s nejakým sľubom ktorý nemyslí vážne.

Chýbaš mi .. Chcem, aby si tu so mnou bol znova. snažila som sa
existovať bez teba, ale nejde to! Každý deň, dúfam že mi zavoláš ,napíšeš chcem počuť ako mi povieš, že ma miluješ, a zabudnime na všetko zlé, čo sa medzi nami stalo ..

Prepáč !
.. Je mi ľúto, že som nebola pre teba dosť dobrá, je mi ľúto, že som nedokázala byť tou, ktorú by si miloval.. Je mi ľúto, že som nemohla splniť tvoje hlúpe očakávania!

Chlapec, ktorý naozaj miluje svoje dievča, jej nepotrebuje vyzliekať tričko, na to aby uvidel krásu jej srdca. .

Spomínaš si ešte na mňa?
Niekedy som pre teba znamenala všetko..

Je zle, keď ťa niekto sklame. No ešte horšie je, keď nepochopí, ako ti ublížil...

Niekedy keď sa ťa chcem niečo opýtať, ma jednoducho brzdia myšlienky "čo ak"...

Čakám na ten deň, kedy zabudnem na to,kto si,keď budem počuť tvoje meno,spomeniem si iba na to,že si bol..čakám na ten deň,kedy budem rozmýšľať nad tým,čo som na tebe také iné videla..

Je ťažké uveriť, že človek, ktorý niekedy prinášal úsmev na moju tvár, teraz prináša slzy do mojich očí...

 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.